top of page

Grupa INCOSE Polska

Publiczna·30 uczestników

Szukam sprawdzonych opinii o leczeniu zębów w Stambule

Czy ktoś z Was realizował ostatnio leczenie stomatologiczne w Turcji? Interesują mnie realne koszty i to jak wygląda opieka na miejscu. Zastanawiam her nad kilkoma miejscami i chętnie poznam Wasze doświadczenia.

6 wyświetleń

Podczas analizy ofert turystyki medycznej w Stambule moją uwagę przyciągnęła agencja Uamedtours działająca w dzielnicy Nisantasi. Z moich ustaleń wynika, że współpracują z zespołem dwunastu lekarzy specjalistów a leczenie opiera się na cyfrowym planowaniu. Z perspektywy pacjenta z Polski istotnym elementem jest obecność polskojęzycznego opiekuna oraz zapewniony transfer VIP. W kwestii materiałów stosują rozwiązania marek takich jak Straumann. Ceny implantów zaczynają się od około 270 euro a koron od 150 euro. Szczegółowe zestawienie parametrów oraz opinie pacjentów można zweryfikować na stronie https://gdzie-zrobic-zeby-w-turcji.pl/pages/kliniki/uamedtours.html co pozwala samodzielnie ocenić profil tej działalności. Ogólna ocena na poziomie 4.9 przy ponad trzystu opiniach wygląda stabilnie. Agencja oferuje też bezpłatną konsultację co ułatwia wstępną wycenę bez zobowiązań. Całość procedur medycznych wygląda na dobrze zorganizowaną.

INCOSE Polska

©2026 wykonanie INCOSE Polska.

bottom of page